Training Intenso materialen

Deze training is bedoeld voor iedereen die leeft of werkt met talentvolle (vermoedelijk) (hoog)gevoelige en (hoog)begaafde kinderen. Deze training is toegankelijk voor zowel ouders als professionals uit onderwijs, jeugdhulpverlening en kinderopvang die graag willen leren werken met de Intenso materialen. Voor professionals die meer de diepte in willen over de Intenso-methode is er de training tot Intenso Talenten Coach.

Wat leer je?

Je leert in de training over de verschillende talenten en maakt kennis met de Intenso’s en de Intenso materialen. De Intenso materialen zijn onderdeel van de Intenso-methode. In deze training leer je beknopt over de Intenso’s en de wetenschappelijke onderbouwing van de Intenso-methode. (positieve desintegratie theorie en de diverse modellen rondom begaafdheid en hooggevoeligheid komen aan bod, waarbij de praktische toepassing ervan centraal staat) Daarna ga ja aan de slag met de materialen. Je leert over allerlei toepassingen van de Intenso materialen in jouw gezin, praktijk, groep of klas.

Niveau

Deze training is geschikt voor HBO werk- en/of denkniveau.

Inschrijven
Geeft hieronder je voorkeursdata op (meerdere opties mogelijk)
Prijs

€ 350,- excl. BTW.

Hier zijn alle Intenso materialen bij inbegrepen. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Je hoeft niets mee te brengen op deze dag behalve een goed humeur en een enthousiaste leergierige instelling!

Locatie

Laan22
Laan van Brabant 22
4701 BK  Roosendaal

Er bevindt zich een parkeergarage aan de overzijde van het gebouw. Tevens is daar busstation Roosendaal te vinden wat het centrale busstation van Roosendaal is.

Data

Datum 1: 15 juni 2021
Datum 2: 21 september 2021

Tijden

09.30 tot ca. 16.00 uur


Het is tevens mogelijk deze training als studiedag te verzorgen bij uw school, kinderopvang of praktijk. De training kan op maat worden gemaakt naar gelang de leerbehoefte van uw team. Hiervoor kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. 

Prijs is op basis van offerte.