Online Intenso Talenten Training

Deze training is bedoeld voor iedereen die leeft of werkt met talentvolle (vermoedelijk) (hoog)gevoelige en (hoog)begaafde kinderen. Deze training is toegankelijk voor zowel ouders als professionals uit onderwijs, jeugdhulpverlening en kinderopvang die graag willen leren werken met de Intenso materialen. Voor professionals die meer de diepte in willen over de Intenso-methode is er de training tot Intenso Talenten Coach.

Wat leer je?

Je leert in de training over de verschillende talenten en maakt kennis met de Intenso’s en de Intenso materialen. De Intenso materialen zijn onderdeel van de Intenso-methode. In deze training leer je beknopt over de Intenso’s en de wetenschappelijke onderbouwing van de Intenso-methode. (positieve desintegratie theorie en de diverse modellen rondom begaafdheid en hooggevoeligheid komen aan bod, waarbij de praktische toepassing ervan centraal staat) Daarna ga ja aan de slag met de materialen. Je leert over allerlei toepassingen van de Intenso materialen in jouw gezin, praktijk, groep of klas.

Niveau

Deze training is geschikt voor HBO werk- en/of denkniveau.

Inschrijven
Prijs

350,- excl. BTW.

250,- excl. BTW.

Tijdelijk maar liefst 100 euro korting met vermelding van kortingscode 2021OT.

Hier zijn alle Intenso materialen bij inbegrepen. Je krijgt zes maanden toegang tot de online leeromgeving. 

Praktische informatie

De opleiding vindt plaats in een online leeromgeving.  Hierin vind je alle lessen en opdrachten. Je vindt er ook een chatmogelijkheid om te kunnen chatten met andere deelnemers en de opleider. 

Als afsluiting krijg je een live Q&A met de opleider. Hierin kun je live al je vragen stellen over de talenten. Alles natuurlijk digitaal en dus fijn vanuit je eigen omgeving.