Online Intenso Talenten Basis Training

Deze training is bedoeld voor iedereen die leeft of werkt met talentvolle (vermoedelijk) (hoog)gevoelige en (hoog)begaafde kinderen. Deze basis training is toegankelijk voor zowel ouders als professionals die graag willen leren werken met de Intenso materialen.

Voor professionals uit onderwijs, jeugdhulpverlening en kinderopvang   die meer de diepte in willen over de Intenso-methode is er de training tot Intenso Talenten Coach.

Wat leer je?

Je leert in de training over de verschillende talenten en maakt kennis met de Intenso’s en de Intenso materialen. De Intenso materialen zijn onderdeel van de Intenso-methode. Je leert beknopt over de grondslag van de methode en dan ga ja aan de slag met de materialen. Je leert over allerlei toepassingen van de Intenso materialen in jouw gezin, praktijk, groep of klas. Na afronding van de training kun je werken met de Intenso materialen. 

Niveau

Deze training is geschikt voor HBO werk- en/of denkniveau.

Inschrijven
Prijs

350,- excl. BTW.

250,- excl. BTW.

Tijdelijk maar liefst 100 euro korting met vermelding van kortingscode 2021OT.

Hier zijn alle Intenso materialen bij inbegrepen. Je krijgt zes maanden toegang tot de online leeromgeving. 

Praktische informatie

De opleiding vindt plaats in een online leeromgeving.  Hierin vind je alle lessen en opdrachten. Je vindt er ook een chatmogelijkheid om te kunnen chatten met andere deelnemers en de opleider. 

Als afsluiting krijg je een live Q&A met de opleider. Hierin kun je live al je vragen stellen over de talenten. Alles natuurlijk digitaal en dus fijn vanuit je eigen omgeving.